Home > Over Ramses Meubels & Interieurs

Ambachtelijk vakwerk anno 2013. Met meer dan 20 jaar ervaring ontwerpen wij bij Ramses (voorheen Sakkara) stijlvolle meubels, keukens en interieurs voor zowel prive als zakelijk gebruik. De kenmerken van Ramses.nl hoge kwaliteit, een strakke afwerking met een subtiel afgerond randje. Doordat wij gebruik kunnen maken van ons netwerk van vaklieden die andere ambachten beheersen, kunnen wij alle denkbare combinaties van materialen en technieken aanbieden. Wij laten uw creatieve interieurwensen in vervulling gaan.

Omdat wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit materialen zijn onze meubels geschikt voor intensief gebruik en kunnen talloze keren verplaatst en verhuisd worden zonder kwaliteitsverlies. Neem een kijkje bij enkele van onze projecten:

Stappenplan
Wij pakken onze projecten aan volgens een stappenplan. U wordt naar wens op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
1. Informatief gesprek:
Aan de hand van een eerste gesprek bespreken wij uw wensen die wij zullen verwerken in een concept ontwerp.
2. Concept ontwerp:
Het concept ontwerp wordt gemaakt. Tevens wordt er een productieschema gemaakt en een offerte prijs berekend. Dit zal u worden besproken en na goedkeuring verwerken wij de nieuwe informatie in het definitieve ontwerp. (eventueel volgen er meerdere concepten n.a.v. de gesprekken)
3. Definitief ontwerp:
Het definitieve ontwerp en productieschema worden gemaakt, de uiteindelijke productprijs word berekend en ter goedkeuring aangeboden. Na goedkeuring zal de productie beginnen.
4. Productie:
In deze fase wordt de productie gestart en uw opdracht uitgevoerd. Naar wens wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen van het project.
5. Oplevering:
De productie is gereed, en uw opdracht wordt opgeleverd.

Wij horen graag wat uw wensen zijn.
mail ons: info@sakkara.nl of bel ons op: 06 - 53 67 54 80
 
Copyright ramses.nl 2013